TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Marmaraereğlisi OPET Anadolu Lisesi

e-Twinning

Traditional Wedding Ceremony Projemizin E-Twinning Köşesini hazırladık.

Bio-History E-twinning projemizin Mart ayı etkinliklerini tamamladı.

Padlet linki için tıklayınız.

Mrt

Bio-History e-twinning projemizin logosunu belirleme anketinde okulumuz 9-A sınıfı öğrencisi Özge'nin yaptığı logo 2. olmuştur.

Mrt

Bio-History (disiplinlerarası proje) adlı e-twinning projemizde veri güvenliği ve telif hakları ile ilgili okul panomuzu yaptık.

Mrt

Traditional Wedding Ceremony / ACROSTICS -Projemizin Ortaklarımız ile Yazdığımız Akrostiş Şiiri

Mrt

e Safety Day / Güvenli İnternet Günü Okulumuz öğretmenlerinden Gamze KUTLUAY ve öğrencilerinin hazırladığı okul panosunda duyurulup öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Kuruculuğunu İngilizce Öğretmenimiz Sebahat BAYDEMİR VE Rosalia PAGOTO'nun yaptığı, Italya ve Romanya ile ortak olarak başladığımız Traditional Wedding Ceremonies /Geleneksel Düğün Törenleri adlı e Twinning projemiz okulumuzdan Gamze KUTLUAY, Cansu ENGİN ÜSTÜN ve Meryem ÜNLÜ öğretmenlerimiz kurdukları öğrenci ekibiyle çalışmalarına başlamıştır.

Mrt

What We Eat Is Our Culture / Yediklerimiz Kültürümüzdür Projemizin final ürünü olarak ortaklarımızın çalışmalarından oluşan bir yemek kitabı yaptık.

Eyl

2021- 2022 eğitim-öğretim yılında İngilizce öğretmenimiz  Sebahat Baydemir ve  proje ekibi öğrencilerimiz ile başladığımız  yeni eTwinning projemiz "P.I.L.L" (Poetry in Language Learning);  İtalya, İspanya, Romanya ve Sırbistan gibi birçok Avrupa ülkesi ile ortak yürütülecektir.   Öğrencilerimizin  yabancı dil gelişimine,Avrupalı akranları ile yabancı dilde aktif iletişim kurmasına, farklı kültürleri ve edebiyatları tanımasına ve dijital becerilerini geliştirmesine katkı sağlayacaktır. Projeye katılan öğretmenimize ve öğrencilerimize  çalışmalarında  başarılar dileriz

Ock

Opet Anadolu Lisesi eTwinning  ekibi  danışman öğretmen Sebahat BAYDEMİR'e  ve öğrencilerimize " KENDİNİZİ DEĞİŞTİRİN DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEYİN" Projesi için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.