TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Marmaraereğlisi OPET Anadolu Lisesi

Mrt

"Aile Etkileşim Atölyeleri" kapsamında Etkileşimli Kitap Okuma ve Ebeveyn Tutumları atölye çalışmaları okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Kantinimizde” Sağlıklı beslen sağlıklı ol “ sloganıyla meyve ve çorba satışına başladık.

Mrt

Traditional Wedding Ceremony - Traditional Dances and Music / Geleneksel düğün müzik ve dansları çalışmamızda bizleri yanlız bırakmayan okul müdürümüz Nuray GÖKALP SARAL'a ve müdür yardımcımız Meryem YÜKSEL'e  öğrencilerimiz çalışmayı yaparken onlara katılan İhsan Tevfik KIRCA.Meryem ÜNLÜ ve  video çekimlerimizi yapan Cansu ENGİN ÜSTÜN ,Gamze KUTLUAY öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Geleneksel Düğün töreni Projemizde düğün müzikleri ve danslarını sergiledik.

Mrt

Projemizin her aşamasında OAL ekibimiz yaratıcı fikirlerle çalışmalarını sürdürüyor.Projemizin tüm ortaklarımız ile  yazdığımız akrostiş şiiri, geleneksel düğün davetiyelerimiz ve son olarak düğün müzikleri ve danslarımız eğlenerek öğrendik ve çalışırken keyif aldık.

Ara

14-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. eTwinning Ulusal Konferansına 11.000 proje arasından tam puan alarak  ilk 200 proje arasına giren kuruculuğunu okulumuz İngilizce öğretmeni Sebahat Baydemir ve İtalyan ortağı Rosalia PAGOTO'nun yapmış olduğu 'WHAT WE EAT IS OUR CULTURE/YEDİKLERİMİZ KÜLTÜRÜMÜZDÜR 'projemizde görev alan; Müdür Yardımcımız Meryem YÜKSEL, Gamze KUTLUAY, Büşra BOZOKLU öğretmenlerimizi ve proje öğrencilerimizi başarılarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem veli toplantısı yapıldı

Velilerimize hem ara karne verildi hem de öğrencilerinin genel durumları hakkında bilgi verildi

Kas

Kuruculuğunu İngilizce Öğretmenimiz Sebahat BAYDEMİR VE Rosalia PAGOTO'nun yaptığı, Italya ve Romanya ile ortak olarak başladığımız Traditional Wedding Ceremonies /Geleneksel Düğün Törenleri adlı e Twinning projemiz okulumuzdan Gamze KUTLUAY, Cansu ENGİN ÜSTÜN ve Meryem ÜNLÜ öğretmenlerimiz kurdukları öğrenci ekibiyle çalışmalarına başlamıştır.

Kas

Her Kitap Bir Dünya programı çerçevesinde Aralık ayı kitabı okumasını Kasım ayına aldık. Kasım ayı kitabı olarak Oğuz Atay'ın Tehlikeli Oyunlar adlı kitabı yeni belirlendiği için daha sonra okunup tartışılacaktır. Aralık kitabı olan Fatih - Harbiye okulumuz İngilizce Öğretmenimiz Sebahat Baydemir tarafından tanıtılmış, öğle arasında bir sohbet şeklinde kitabın tartışması yapılmıştır. Ayrıca Gezi, Kütüphanecilik ve Kültür Edebiyat kulübü işbirliği ile TÜYAP Kitap Fuarına gezi düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz 10.sınıf öğrencileri biyoloji dersinde mikroskopta hücre bölünmesini incelemiştir

Ekm

OPET Anadolu Lisesi olarak sokakta, okulda, her yerde 29 Ekim'i coşkuyla kutluyoruz

Ekm

Beyaz.. Kırmızı... Bayraklar ve balonlar ellerimizde.. Bayramımızı kuıtlamaya hazırız.

Ekm

Onlar bizim gelecekteki umutlarımız. Marmaraereğlisi İlkokulu öğrencileri ile Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz

Kütüphanemizin 100. Yıl için hazırladığı özel köşemiz

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırladığımız okul dergimiz